Mevr. K. 30 jaar

Ruim een jaar geleden heb ik een auto-ongeluk moeten meemaken, met als resultaat auto total loss, en vele gebreken en kneuzingen in en op mijn lichaam, hiervoor ben ik nog wekelijks onder behandeling bij de fysio. Maar rond de 8e maand na het ongeluk kreeg ik ineens angst, angst voor autorijden. Zo ernstige angst dat ik dus niet meer de snelweg op durfde, de snelweg ontvluchtte. Ken je het gevoel met 60 km over de Brienenoordbrug? Tijdens mijn behandeling bij de fysio meldde ik dit ook, en deze verwees mij naar mijn dokter om te praten voor een verwijzing voor een EMDR-behandeling. Diezelfde middag meteen bij de huisarts geweest en gesproken, we kwamen al snel bij Petra van Vliet terecht. Ook deze middag meteen snel een afspraak gemaakt.......EMDR kon beginnen.

Van huis uit ben ik iemand, die niet iemand meteen vertrouwd en ook niet meteen het achterste van mijn tong laat zien, werd ik letterlijk met open armen door Petra ontvangen, en zowel ikzelf als mijn vrienden verbaasde dat ik het vertrouwen in haar al bij bezoek 1 had. Ik moest ook eerlijk zeggen, en dat heb ik Petra ook medegedeeld, dat ik er heel erg negatief tegenover stond, aangezien ik het allemaal niet geloofde, dat iemand mij van mijn probleem af kon helpen. Nou, ik kan jullie het allemaal aanraden, want wat er met mij is gebeurd, en wat Petra met mij heeft gedaan, Ik rij weer lekker 100 over de snelweg!!! Nu had ik ook het probleem dat er veel negativiteit in mij zat. Veel wil ik hier niet meer over kwijt, maar een klein tipje van de sluier: mijn auto was van de zaak, en had winterbanden gekregen en na zo'n 20 km is mijn voorband van de velg afgelopen waardoor dit alles is gebeurd, dat ik de vangrail links en rechts heb gevoeld en letterlijk de dood in ogen heb gezien, en dan dat je baas geen schuld wil bekennen. Ook met deze negativiteit heeft Petra mij enorm geholpen, zo dat ik alles nu redelijk een plek hebben kunnen geven.

Dus Petra, bedankt voor alles!

CORONA NIEUWS UPDATE

Update december 2021: De praktijk is geopend voor face to face contact. Ook is het mogelijk om te videobellen, dit kan ...

Lees meer

CORONA NIEUWS

UPDATE 7 mei 2020 Voor jou en mij gelden de actuele maatregelen zoals verstrekt door het RIVM. De hygiene voorschriften word...

Lees meer
Meer nieuws
Mevr. T. Bakker, 66 jaar

"Toen ik aan kwam voelde ik me meteen op m'n gemak, er straalde een enorme rust van Petra uit"

Mevr. T. Bakker, 66 jaar
Mevr.  J. 24 jaar

"Door het vertrouwen dat Petra mij gegeven heeft ben ik ervan overtuigd dat ik helemaal van mijn eetstoornis af zal komen"

Mevr. J. 24 jaar
Mevr. A. 36 jaar

"Feit is wel dat ik het gevoel heb dat ik goed ben zoals ik ben: Ik mag er zijn!"

Mevr. A. 36 jaar
Mevr. E. 18 jaar

"Praktijk Equilibre is een plek waar ik mezelf mag zijn en ik me vertrouwd voel"

Mevr. E. 18 jaar
Mevr. D. 22 jaar

"Een reis van vele honderden kilometers begint op de punt van iemands voet."

Mevr. D. 22 jaar
Mevr. K. 30 jaar

"Petra heeft mij enorm geholpen, zo dat ik alles nu redelijk een plek hebben kunnen geven"

Mevr. K. 30 jaar
Mevr. R. 23 jaar

"Ik heb tijdens de therapie een andere, eigen kijk op dingen ontwikkeld, waarvan ik nu nog steeds de vruchten pluk"

Mevr. R. 23 jaar
Mevr. Y. 46 jaar

"Ik heb met de therapie meer inzicht gekregen en kan mijzelf beter sturen"

Mevr. Y. 46 jaar
Mevr. M. 34 jaar

"Petra had me door had op momenten dat ik mezelf niet doorhad, daardoor ging ik zelf ook dingen herkennen."

Mevr. M. 34 jaar
Mevr. M. 46 jaar

"Ik ben blij dat ik deze weg bewandeld heb. Ik wil je ook hartelijk danken!"

Mevr. M. 46 jaar