Bioresonantie therapie

Voor wie bioresonantie?

Het balansprogramma  van het Asyra Pro bioresonantie systeem is geschikt voor iedereen die zijn vitaliteit wil verbeteren. Voor kinderen of volwassenen; ongeacht de fysieke conditie.

Het balansprogramma van Asyra Pro is een veilige en natuurlijke manier om het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken, waarbij er in gemiddeld drie behandelingen binnen 2 maanden, wordt gewerkt aan de verbetering van de vitaliteit.

Behandeling Balansprogramma

De behandeling start met een intake en eerste behandeling van ca. 1,5 uur. Een belangrijk doel van deze eerste behandeling is ontgiften en reinigen van het lichaam. Verder worden 40 organen en orgaanstelsels doorgemeten op mogelijke disbalans en wordt deze disbalans direct behandeld. Er wordt tevens een uitgebreide voedseltest uitgevoerd. Deze test meet welk voedsel het lichaam op dat moment te veel belast en tijdelijk beter niet gegeten kan worden zodat het lichaam de kans krijgt te herstellen.

Bij de tweede behandeling wordt er getest of er nog items uit de eerste behandeling niet geheel gebalanceerd zijn. Dit gebeurt dan opnieuw. Er wordt daarnaast een nieuwe meting gedaan waarmee het lichaam wordt gestimuleerd nog verder in balans te komen.

In de derde en evt. aanvullende behandeling wordt de resterende disbalans gemeten en behandeld, worden de puntjes op de "i" gezet.

De behandeling kan, indien nodig, ondersteund worden met supplementen.

Welke klachten worden behandeld?

Te denken valt o.a. aan vermoeidheidsklachten, stress, angsten en depressies, migraine, burnout, klachten tgv ADHD, ADD of autisme, psychosomatische klachten, slaapproblemen, spijsverteringsproblemen, voedsel- of andere overgevoeligheden, verbetering van spier-, pees, en gewrichtsproblemen, hormonale problemen, disbalans in neurotransmitters, schildklierproblemen,klachten mbt huid- en haarconditie, vruchtbaarheidsproblemen vrouw/man, bestrijding schimmels, parasieten en belastende bacteriën, emotionele e en psychische klachten bij over- en ondergewicht, algehele vitaliteitsproblemen en tegenvallende sportprestaties.

Preventieve gezondheidszorg

Een periodieke jaarlijkse Asyra PRO behandeling wordt aangeraden ter preventie van gezondheidsproblemen in de toekomst!

Hoe werkt Asyra PRO bioresonantie?

Bij de behandeling met het Asyra PRO bioresonantie systeem vindt er een pijnloze meting plaats door het vasthouden van twee koperen staven. Wanneer het systeem disbalans meet in het lichaam gaat het direct op zoek in zijn database van ruim 150.000 frequenties naar balancerende frequenties. Het lichaam geeft als het ware zelf aan wat het nodig heeft om weer in balans te komen. Deze worden direct door het Asyra PRO systeem aan het lichaam teruggegeven bij wijze van eerste behandeling. Dezelfde benodigde balancerende frequenties worden "ingeprogrammeerd" in homeopatische druppels. Met deze druppels kan de behandeling thuis voortgezet worden.

Het balansprogramma bestaat gemiddeld uit drie behandelingen (afhankelijk van de conditie bij aanvang van de eerste behandeling) die nodig zijn om fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in balans te komen. De mens als geheel wordt door het Asyra PRO systeem behandeld en in balans gebracht.

Net als ultrasound waves en MRI's die gebruik maken van elektromagnetische velden, zo maakt het Asyra PRO systeem gebruik van ons energetisch lichaamsveld voor een accurate meting. Bezoek de website www.asyra.nl voor onderzoeksresultaten.

Het Asyra PRO systeem is door de American Food and Drug Association gecertificeerd als Medical Device II. In Europa is het gecertificeerd als een Medical Device I.

Door wie?

Psychosociaal therapeut, EMDR therapeut, Orthomoleculair Therapeut en Asyra PRO Therapeut Petra van Vliet werkt vanuit een holistisch mensbeeld waarbij lichaam en geest een zijn. Periodes van drukte en stress leiden uiteindelijk onvermijdelijk tot lichamelijke klachten. In haar benadering is echter aandacht voor dat wat nodig is, aansluitend bij de hulpvraag van de client. Aandacht voor lichaam, voor geest of voor lichaam en geest.

Werkwijze bioresonantie therapie

Petra van Vliet start met een intakegesprek (al dan niet aangevuld met een eerste behandeling) van ca. 1,5 uur. Hierdoor is er ruim de tijd om te onderzoeken of er een klik is, om de problematiek in kaart te brengen en om samen te kijken naar jouw wensen en doelen. Van Vliet zal aan het einde van het gesprek een behandelvoorstel doen. Doel hierbij is om een zo kort en efficiënt mogelijk traject in te zetten. Als jij het hiermee eens bent, maak je een vervolgafspraak. Om optimaal van het balansprogramma te profiteren, dienen er 3 behandelingen plaats te vinden binnen ca. 2 maanden.

Indien de klachten (mede) veroorzaakt worden door negatieve kernovertuigingen, een laag zelfbeeld, eet-, gewichts- of verslavingsproblemen of andere psychische problematiek of trauma's kan een Asyra PRO behandeling uitstekend gecombineerd worden met EMDR- of gesprekstherapie. Asyra PRO bioresonantie therapie wordt altijd gecombineerd met Orthomoleculaire Therapie.

   Folder Asyra Bioresonantie
   Folder Asyra Bioresonantie

Meer informatie?

Wil je meer weten over of bioresonantie therapie je zou kunnen helpen bij jouw specifieke klachten, neem dan gerust contact met mij op.

Hieronder is het interessante artikel "Disbalans in Energie" te downloaden. Bronvermelding: De Persdienst, landelijke redactie van regionale dagbladen Wegener. Plaatsing op deze website is akkoord bevonden door journaliste Sandra van Maanen en illustrator Jos Diender.

   Artikel Disbalans in Energie

 Praktijk equilibre werkt vanuit het principe dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn 

CORONA NIEUWS UPDATE

Update december 2021: De praktijk is geopend voor face to face contact. Ook is het mogelijk om te videobellen, dit kan ...

Lees meer

CORONA NIEUWS

UPDATE 7 mei 2020 Voor jou en mij gelden de actuele maatregelen zoals verstrekt door het RIVM. De hygiene voorschriften word...

Lees meer
Meer nieuws
Mevr. T. Bakker, 66 jaar

"Toen ik aan kwam voelde ik me meteen op m'n gemak, er straalde een enorme rust van Petra uit"

Mevr. T. Bakker, 66 jaar
Mevr.  J. 24 jaar

"Door het vertrouwen dat Petra mij gegeven heeft ben ik ervan overtuigd dat ik helemaal van mijn eetstoornis af zal komen"

Mevr. J. 24 jaar
Mevr. A. 36 jaar

"Feit is wel dat ik het gevoel heb dat ik goed ben zoals ik ben: Ik mag er zijn!"

Mevr. A. 36 jaar
Mevr. E. 18 jaar

"Praktijk Equilibre is een plek waar ik mezelf mag zijn en ik me vertrouwd voel"

Mevr. E. 18 jaar
Mevr. D. 22 jaar

"Een reis van vele honderden kilometers begint op de punt van iemands voet."

Mevr. D. 22 jaar
Mevr. K. 30 jaar

"Petra heeft mij enorm geholpen, zo dat ik alles nu redelijk een plek hebben kunnen geven"

Mevr. K. 30 jaar
Mevr. R. 23 jaar

"Ik heb tijdens de therapie een andere, eigen kijk op dingen ontwikkeld, waarvan ik nu nog steeds de vruchten pluk"

Mevr. R. 23 jaar
Mevr. Y. 46 jaar

"Ik heb met de therapie meer inzicht gekregen en kan mijzelf beter sturen"

Mevr. Y. 46 jaar
Mevr. M. 34 jaar

"Petra had me door had op momenten dat ik mezelf niet doorhad, daardoor ging ik zelf ook dingen herkennen."

Mevr. M. 34 jaar
Mevr. M. 46 jaar

"Ik ben blij dat ik deze weg bewandeld heb. Ik wil je ook hartelijk danken!"

Mevr. M. 46 jaar