Wie ben ik

Even voorstellen....

Mijn naam is Petra van Vliet en ik ben in 1969 geboren in Poeldijk. Al van jongs af aan heb ik een grote voorliefde voor andere culturen en talen. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het internationale bedrijfsleven. In 2001 heb ik na een periode van bezinning in Peru, waar in een talencursus en vrijwilligerswerk heb gedaan, het roer omgegooid.

Na een periode intensief met Reiki bezig te zijn geweest ben ik in 2002 begonnen met een vierjarige HBO-opleiding tot psychosociaal therapeut bij de Academie Integrale Menswetenschappen (voorheen SPSO, Stichting Psychosociale Opleidingen).

In de loop der jaren heb ik een steeds grotere fascinatie voor de holistische behandelvisie gekregen. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en klachten komen vaak op beiden vlakken tot uiting. Een behandeling waarbij er op beide vlakken interventies gedaan worden, heeft vaak sneller effect en met een duurzamer resultaat. Door de opleiding Medische Basiskennis en een Orthomoleculaire opleiding bied ik een combinatie van diverse therapieën aan en kan ik op elk gewenst niveau en voor elk gewenst doel een behandeling insteken.

Equilibre

De naam Equilibre betekent zowel in het Frans als in het Spaans "Balans, Evenwicht". Evenwicht is waar ik in mijn leven naar streef en is wat ik bij mijn cliënten wil helpen hervinden of versterken. Evenwicht betekent voor mij je prettig en vrij voelen met wie je bent; zowel op geestelijk als lichamelijk vlak.

Voor verdere informatie over mijn manier van werken, etc. verwijs ik je naar de overige pagina's van mijn website.

Een volledig overzicht van mijn opleiding en ervaring is te vinden op Linkedin:

Ook ben ik te vinden op Facebook: "Like" mijn pagina en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuws en relevante updates:

 Praktijk equilibre werkt vanuit het principe dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn 

CORONA NIEUWS UPDATE

Update december 2021: De praktijk is geopend voor face to face contact. Ook is het mogelijk om te videobellen, dit kan ...

Lees meer

CORONA NIEUWS

UPDATE 7 mei 2020 Voor jou en mij gelden de actuele maatregelen zoals verstrekt door het RIVM. De hygiene voorschriften word...

Lees meer
Meer nieuws
Mevr. T. Bakker, 66 jaar

"Toen ik aan kwam voelde ik me meteen op m'n gemak, er straalde een enorme rust van Petra uit"

Mevr. T. Bakker, 66 jaar
Mevr.  J. 24 jaar

"Door het vertrouwen dat Petra mij gegeven heeft ben ik ervan overtuigd dat ik helemaal van mijn eetstoornis af zal komen"

Mevr. J. 24 jaar
Mevr. A. 36 jaar

"Feit is wel dat ik het gevoel heb dat ik goed ben zoals ik ben: Ik mag er zijn!"

Mevr. A. 36 jaar
Mevr. E. 18 jaar

"Praktijk Equilibre is een plek waar ik mezelf mag zijn en ik me vertrouwd voel"

Mevr. E. 18 jaar
Mevr. D. 22 jaar

"Een reis van vele honderden kilometers begint op de punt van iemands voet."

Mevr. D. 22 jaar
Mevr. K. 30 jaar

"Petra heeft mij enorm geholpen, zo dat ik alles nu redelijk een plek hebben kunnen geven"

Mevr. K. 30 jaar
Mevr. R. 23 jaar

"Ik heb tijdens de therapie een andere, eigen kijk op dingen ontwikkeld, waarvan ik nu nog steeds de vruchten pluk"

Mevr. R. 23 jaar
Mevr. Y. 46 jaar

"Ik heb met de therapie meer inzicht gekregen en kan mijzelf beter sturen"

Mevr. Y. 46 jaar
Mevr. M. 34 jaar

"Petra had me door had op momenten dat ik mezelf niet doorhad, daardoor ging ik zelf ook dingen herkennen."

Mevr. M. 34 jaar
Mevr. M. 46 jaar

"Ik ben blij dat ik deze weg bewandeld heb. Ik wil je ook hartelijk danken!"

Mevr. M. 46 jaar